FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić na Međunarodnoj europskoj konferenciji u Budimpešti

ZAGREB, 16. studenoga 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupićsudjelovat će u Budimpeštu, od 17. do 19. studenoga, na Međunarodnojeuropskoj konferenciji, priopćeno je danas iz ministrova Kabineta.
ZAGREB, 16. studenoga 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić sudjelovat će u Budimpeštu, od 17. do 19. studenoga, na Međunarodnoj europskoj konferenciji, priopćeno je danas iz ministrova Kabineta.

Konferenciju pod naslovom "Duša za Europu" organizira Ministarstvo kulturnog nasljeđa Republike Madžarske kao nastavak prologodišnjega projekta "Uključena Europa. Horizont 2020" i konferencije održane u Berlinu u studenom prošle godine (Inclusive Europe: Horizont 2020).

Glavna tema Konferencije je "Teorija i praksa kulturnog uključenja i isključenja" za koju se smatra da je osnovno pitanje europske kulturne različitosti.

Konferenciji će nazočiti više od 300 sudionika, ministri zemalja članica Europske unije, uz koje je pozvan i hrvatski ministar. Otvaranje konferencije bit će 17. studenoga u zgradi madžarskoga parlamenta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙