FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zajednička sjednica tri saborska odbora o ulasku RH u NATO

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Odbor za vanjsku politikuHrvatskog sabora održao je u utorak u Zagrebu zajedničku sjednicu sOdborom za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost i saborskimIzaslanstvom pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a na temu "Procesulaska RH u NATO, sigurnosna politika RH i obrambena reforma".
ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Odbor za vanjsku politiku Hrvatskog sabora održao je u utorak u Zagrebu zajedničku sjednicu s Odborom za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost i saborskim Izaslanstvom pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a na temu "Proces ulaska RH u NATO, sigurnosna politika RH i obrambena reforma".

Predstavnici Ureda predsjednika RH, ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija te ministarstva obrane izvjestili su članove odbora o procesu približavanja RH NATO-u, kao i o unutarnjim reformama i prilagodbama koje Hrvatska mora učiniti na tom putu, izjavio je nakon sjednice predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Gordan Jandroković.

"Ovo je prvi sastanak takve vrste gdje su predstavnici vlade izvijestili zastupnike, članove Odbora za vanjsku politiku, članove Odbora za nacionalnu sigurnost i Izaslanstvo Sabora pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a o onome što Vlada čini u procesu približavanja. Mislim da to pokazuje i jačanje uloge Hrvatskog sabora u procesu euroatlantskog približavanja RH", rekao je Jandroković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙