FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks pozvao zastupnike da nazoče komemoracijama u Vukovaru i Škabrnji

ZAGREB,17. studenoga(Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šekspozvao je danas sve zastupnice i zastupnike da se uključe ukomemoracije kojima će Hrvatska sutra odati počast žrtvama u Vukovarui Škabrnji.
ZAGREB,17. studenoga(Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks pozvao je danas sve zastupnice i zastupnike da se uključe u komemoracije kojima će Hrvatska sutra odati počast žrtvama u Vukovaru i Škabrnji.

"Pozivam sve zastupnice i zastupnike da se priključe mimohodu u Vukovaru od bolnice do groblja, da nazoče komemoraciji, kako bi Hrvatski sabor obilježio Dan sjećanja na žrtve Vukovara i odao počast poginulima u Škabrnji", izjavio je Šeks.

Izvijestio je da će, kao predsjednik parlamenta, nazočiti komemoraciji u Vukovaru, a da će saborsko izaslanstvo u Škabrnji predvoditi potpredsjednik Sabora Luka Bebić.

Šeks je rekao da je za zastupnike organiziran prijevoz u Vukovar i Škabrnju, te najavio da Sabor sutra neće zasjedati.

Najavio je i da će Sabor u utorak poslijepodne početi raspravu o prijedlogu državnog proračuna za iduću godinu i pratećim zakonima, koji su jutros podijeljeni zastupnicima, a u dnevni red 17. sjednice bit će uvršteni danas u 18 sati.

Šeks je pozvao predsjednike matičnih saborskih odbora da u ponedjeljak i utorak prijepodne sazovu sjednice odbora te rasprave proračun i prateće zakone, kako bi ih zastupnici mogli početi raspravljati u utorak u 15 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙