FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tankerkomerc poslovao s dobiti

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Tvrtka Tankerkomerc, koja se baviskladištenjem tekućih tereta, te marinama i opskrbom brodova, urazdoblju od početka godine do kraja rujna ostvarila je dobit od 6,89milijuna kuna, dok je u istom lanjskom razdoblju poslovala s gubitkomod 3,16 milijuna kuna, navodi se u izvještaju o poslovanju te tvrtkekoji prenosi Varaždinska burza.
ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Tvrtka Tankerkomerc, koja se bavi skladištenjem tekućih tereta, te marinama i opskrbom brodova, u razdoblju od početka godine do kraja rujna ostvarila je dobit od 6,89 milijuna kuna, dok je u istom lanjskom razdoblju poslovala s gubitkom od 3,16 milijuna kuna, navodi se u izvještaju o poslovanju te tvrtke koji prenosi Varaždinska burza.

Ukupni prihodi tvrtke u prvih devet mjeseci ove godine bili su 90,35 milijuna kuna i manji su za 17,9 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, ali je tvrtka u tom razdoblju smanjila i svoje rashode, za 26,5 posto, na 82,59 milijuna kuna.

Od prodaje u zemlji, tvrtka je prihodovala 41,55 milijuna kuna, povećavši ih 0,7 posto, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni za 51,8 posto, na 17,62 milijuna kuna.

Uprava tvrtke u komentaru izvješća kaže da su najveći prihod ostvarili u uslugama skladištenja tekućih tereta. Dodaju da im je dobit u okviru plana, a da su im operativni i ostali troškovi na razini prošlogodišnjih. Ističu poteškoće u likvidnosti koje su prisutne, kako kažu, u cijeloj privredi Hrvatske, pa tako i u Tankerkomrecu.

Najveći pojedinačni dioničar te tvrtke je Božo Jusup iz Zadra sa 20,48 posto dionica, a slijedi PBZ/Kapitalni fond sa 9,73 posto dionica.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙