FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovačka pivovara ostvarila 65,9 milijuna kuna dobiti

ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Karlovačka pivovara u prvih jedevet mjeseci ove godine ostvarila 65,9 milijuna kuna dobiti, što je1,1 posto veća dobit nego u istom razdoblju lani kada je dobitiznosila 65,2 milijuna kuna, objavili su iz Karlovačke pivovare.
ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Karlovačka pivovara u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila 65,9 milijuna kuna dobiti, što je 1,1 posto veća dobit nego u istom razdoblju lani kada je dobit iznosila 65,2 milijuna kuna, objavili su iz Karlovačke pivovare.

Ukupni su prihodi u tri kvartala iznosili 381,2 milijuna kuna i bili su 1,5 posto veći nego u istom razdoblju prošle godine.

Ukupna prodaja Karlovačke pivovare u prvih devet mjeseci porasla je četiri posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, odnosno prodano je 792.426 hektolitara piva. Pritom je u izvoznim aktivnostima prodaja porasla 12 posto.

Predsjednik Uprave tvrtke Erik J. Schoevers kazao je kako je situacija na hrvatskom tržištu piva složena, ponajviše zbog visokih trošarina, jeftinog uvoza te snažne konkurencije.

No, zadovoljan je ostvarenim rezultatima u prvih devet mjeseci te ističe kako će i u narednom razdoblju tvrtka nastaviti s ulaganjima u svoje pivske robne marke.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙