FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Dvojica je silovali, a treći je okrao

ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Dvojica 20-godišnjaka silovala su42-godišnju ženu nakon što su je na prevaru namamili na stan uLaništu, a za to vrijeme treći mladić ju je opljačkao i pobjegao izstana, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Dvojica 20-godišnjaka silovala su 42-godišnju ženu nakon što su je na prevaru namamili na stan u Laništu, a za to vrijeme treći mladić ju je opljačkao i pobjegao iz stana, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija sumnja da su se mladići u petak oko 6 sati sastali u stanu na Laništu, gdje su razgovarali o djevojci koja bi im pružila seksualne usluge, uz novčanu naknadu. Trećeosumnjičeni 26-godišnjak im je tada dao broj mobitela žrtve koju je poznavao od ranije.

Jedan od mladića potom je nazvao ženu i na prevaru je namamio u stan. Žrtvi je, naime, rekao telefonom da bi hitno trebao s njom porazgovarati zbog sklapanja police osiguranja za jednog inozemnog poduzetnika, budući mu je poznato da se ona bavi sklapanjem polica osiguranja. Žena je došla u stan, a kad je shvatila prijevaru zatražila je da ju puste van, no tad su je, kažu u policiji, dvojica mlađih punoljetnika silovali. Za to vrijeme trećeosumnjičeni joj je iz torbice ukrao 1.600 kuna i izašao iz stana.

Policija je trojicu osumnjičenih priveli istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙