FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turkinju ubio otac nakon što ga je na televiziji optužila za silovanje

ANKARA, 11. studenog 2005. (Hina/DPA) - Turkinju staru 32 godine ubioje otac nakon što ga je u jednoj televizijskoj emisiji optužila da juje u mladosti više puta silovao, izvijestio je turski tisak u petak.
ANKARA, 11. studenog 2005. (Hina/DPA) - Turkinju staru 32 godine ubio je otac nakon što ga je u jednoj televizijskoj emisiji optužila da ju je u mladosti više puta silovao, izvijestio je turski tisak u petak.

Premda je nastupila prikrivenog lica i sa sunčanim naočalama identitet Nermine Ardic je otkriven, a njen otac Ersin Kaygas ubio ju je iz pištolja kada se vratila u selo Gokceali u okolici Istanbula, izvijestio je list Hurriyet.

Pored Nermine u Turskoj su od travnja nakon pojavljivanja na televiziji ubijene još dvije žene koje su se žalile na zlostavljanja.

Prethodna ubojstva izazvala su bijes u Turskoj zbog fenomena ubojstva radi časti pri čemu se mladića upućuje da ubije žensku članicu obitelji zato što je osramotila obitelj, kao i zbog televizijskog senzacionalizma u kojem se iskorištavaju ranjivi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙