FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović podnosi izvješće OESS-u

ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Hrvatska ministrica vanjskihposlova predstavit će u utorak Stalnome vijeću Organizacije zaeuropsku sigurnost i suradnju (OESS) dosadašnju suradnju Hrvatske sMisijom OESS-a u Zagrebu, s posebnim naglaskom na ispunjavanju uvjetaiz mandata Misije, priopćeno je u ponedjeljak iz ministarstva.
ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Hrvatska ministrica vanjskih poslova predstavit će u utorak Stalnome vijeću Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) dosadašnju suradnju Hrvatske s Misijom OESS-a u Zagrebu, s posebnim naglaskom na ispunjavanju uvjeta iz mandata Misije, priopćeno je u ponedjeljak iz ministarstva.

Tijekom jednodnevnog boravka u Beču, ministrica Kolinda Grabar-Kitarović izvijestit će članove Stalnoga vijeća o postignutom napretku na području povratka izbjeglica, reformskim procesima u Republici Hrvatskoj i intenziviranju regionalne suradnje.

Prema priopćenju, ministrica Kitarović sastat će se i s glavnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju, Mohamedom El Baradeiom, i tom će prilikom razmotriti perspektive hrvatske suradnje s tom međunarodnom agencijom.

Šef Misije OESS-a za Hrvatsku Jorge Fuentes u srijedu će predstaviti redovito izvješće o hrvatskom ispunjavanju međunarodnih obveza u kojem će govoriti o povratku izbjeglica, reformi pravosuđa, vladavini prava, reformi policije te slobodi medija i civilnome društvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙