FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Paul McCartney emitira svoje pjesme u svemir

LONDON, 10. studenoga 2005. (Hina/Reuters) - Nekadašnji član BeatlesaPaul McCartney izvest će svoje pjesme koje će biti izravno emitirane usvemir - samo za dvojicu astronauta koji kruže oko Zemlje.
LONDON, 10. studenoga 2005. (Hina/Reuters) - Nekadašnji član Beatlesa Paul McCartney izvest će svoje pjesme koje će biti izravno emitirane u svemir - samo za dvojicu astronauta koji kruže oko Zemlje.

Odsvirat će pjesmu Beatlesa Good Day Sunshine i svoju noviju pjesmu English Tea NASA-inu astronautu Billu Arthuru i ruskome kozmonautu Valeriju Tokarevu koji se nalaze petstotinjak kilometara iznad Zemlje u Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS).

McCartney će pjevati u subotu u Anaheimu u Kaliforniji, a prenosit će ga NASA-ina televizija. Na zamisao je došao kad je saznao da je posadu broda Discoveryja u kolovozu budila pjesma Good Day Sunshine koju su im puštali sa Zemlje.

"Bio sam izuzetno ponosan kad sam ovoga ljeta otkrio da moju pjesmu puštaju posadi Discoveryja. Koncertom se želim odužiti za tu čast", kaže se u McCartneyevu priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙