FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promovirana prva generacija polaznika Škole novinarstva

ZAGREB, 9. studenoga 2005. (Hina) - Institut za međunarodne odnose(IMO) danas je promovirao prvu generaciju polaznika Škole novinarstvaza praćenje procesa intergracije Hrvatske u Europsku uniju i ulaska uNATO koja je održana ovog proljeća, priopćio je voditelj Škole DragoPilsel.
ZAGREB, 9. studenoga 2005. (Hina) - Institut za međunarodne odnose (IMO) danas je promovirao prvu generaciju polaznika Škole novinarstva za praćenje procesa intergracije Hrvatske u Europsku uniju i ulaska u NATO koja je održana ovog proljeća, priopćio je voditelj Škole Drago Pilsel.

Najavio je početak upisa za drugi ciklus predavanja koji će početi u prosincu ove godine, a trebao bi trajati pet mjeseci.

Novost je što će se predavanja nastojati preseliti i izvan Zagreba, u neke druge gradove budući da su interes za Školu već pokazali u Šibeniku, Rijeci, Splitu i Osijeku. Upisati se mogu svi sa završenim fakultetom ili studenti na zadnjoj godini studija, odnosno apsolventi, bez obzira na buduću struku. Uvjet je i znanje engleskog jezika jer je dio predavača iz inozemstva. Školarina stoji 750 eura, a svi zainteresirani mogu se upisati putem internet stranice IMO-a (www.imo.hr) ili osobno u Institutu.

Na predstavljanju Škole u siječnju ove godine rečeno je da je Institut za međunarodne odnose organizira u suradnji s udrugom Europressom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙