FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena nova kartica PBZ American Expressa i T-HT-a

ZAGREB, 9. studenog 2005. (Hina) - PBZ American Express i T-HrvatskiTelekom (T-HT) predstavili su danas novu zajedničku kreditnu karticu TAmerican Express, kojom se uz popuste na mjesečne račune fiksnetelefonije i interneta (T-Com) te mobilne telefonske mreže T-Mobileaomogućava i dobivanje revolving kredita PBZ-a uz godišnju kamatnustopu od 5 posto za prvih šest mjeseci toga kredita.
ZAGREB, 9. studenog 2005. (Hina) - PBZ American Express i T-Hrvatski Telekom (T-HT) predstavili su danas novu zajedničku kreditnu karticu T American Express, kojom se uz popuste na mjesečne račune fiksne telefonije i interneta (T-Com) te mobilne telefonske mreže T-Mobilea omogućava i dobivanje revolving kredita PBZ-a uz godišnju kamatnu stopu od 5 posto za prvih šest mjeseci toga kredita.

Novu su karticu na zajedničkoj konferenciji za novinare predstavili čelni ljudi T-Coma i T-Mobilea, naglasivši da je u prvoj godini aktivacija i članarina te kreditne kartice besplatna.

Predsjednica Uprave PBZ American Expressa Nina Oberiter Gluhak istaknula je da tom karticom ta kartičarska kuća nastavlja dobru suradnju s tvrtkama T-HT-a, započetu početkom prošle godine kada su s T-Mobileom izdali T-Mobile American Express karticu.

Ta je kartica, po njenim riječima, naišla na dobar odaziv klijenata, a s novom koja objedinjuje "sve najbolje od obje tvrtke" očekuje bar trostruko veći odaziv, pri čemu nije iznijela nikakve brojke.

Za godišnju kamatnu stopu od 5 posto na revolving kredite po toj kartici (6 do 60 tisuća kuna) kazala je da ju je moguće ostvariti ako se kartica zatraži do 1. ožujka 2006. Nakon prvih šest mjeseci kamata na te kredite obračunavat će se po stopi od 9,98 do 13,98 posto, ovisno o ukupnom iznosu kredita.

Članica Uprave i glavna operativna direktorica za nepokretnu mrežu T-Coma Ivana Šoljan naglasila je da uz popuste koje pruža ta kartica i plaćanjem svojih računa trajnim nalogom korisnici T-Coma (fiksne telefonije i internet pristupa putem MAXadsl-a) i T-Mobilea godišnje mogu uštedjeti nešto više od tisuću kuna.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙