FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP objavio natječaj za Croateh

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - HFP objavio natječaj za Croateh
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - HFP objavio natječaj za Croateh

HINA - Financijski servis

Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) objavio je danas natječaj za prodaju 98,20 postotnog vlasničkog udjela u zagrebačkoj tvrtki za savjetovanje i inženjering usluge osnivanja te razvoja poslovnih pothvata Croateh, i to po početnoj cijeni od 10,58 milijuna kuna.

Dionice Croateha, njih 105.820, na natječaju su ponuđene po nominalnoj cijeni, a uz zadržavanje petoro zaposlenika na najkraće godinu dana od potpisivanja kupoprodajnog ugovora, od ponuđača se očekuju i program ulaganja, kao i poslovni plan za narednih pet godina.

Ujedno, od ponuđača se očekuje da ponudi program podmirenja obveza Croateha prema vjerovnicima, ali se u natječaju ne navodi kolike su ukupne obveze tog društva.

Croateh se bavi informiranjem poduzetnika o mogućnostima i poticajima za utemeljenje ili razvoj pothvata, uslugama istraživanja tržišta i marketinga za poduzetništvo, izradom studija, programa, investicijskih projekata, poslovnih planova i elaborata za kredite, edukacijom za poduzetništvo te reinženjeringom poslovnih procesa i restrukturiranjem društava.

Rok za predaju ponuda za kupnju ove tvrtke istječe 28. studenog ove godine u 14 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙