FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HTP Orebić objavio prodaju svog hotela "Rathaneum"

ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Hotelijersko-turističko poduzeće(HTP) Orebić objavilo je poziv za kupnju hotela iz svog sastava"Rathaneum" u Orebiću, s rokom za podnošenje ponuda do 21. studenoga.
ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Hotelijersko-turističko poduzeće (HTP) Orebić objavilo je poziv za kupnju hotela iz svog sastava "Rathaneum" u Orebiću, s rokom za podnošenje ponuda do 21. studenoga.

Poziv je objavljen na web stranicama Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP), a oglašena cijena za taj hotel s pripadajućom opremom je 61,58 milijuna kuna. U pozivu se navodi i da se ponude s cijenom manjom od tri četvrtine oglašene cijene, odnosno manjom od 46,18 milijuna kuna, neće razmatrati.

Kao posebni uvjet za budućeg kupca navodi se obveza preuzimanja 28 radnika u radni odnos te obveza iz sklopljenih ugovora za sezonu 2006.

Hotel "Rathaneum" nalazi se u turističkoj zoni Orebić, 70 metara je udaljen od morske obale, neto površina samog objekta je 8.209 metara četvornih, dok je površina zemljišta 7.000 metara četvornih.

Hotel nosi kategoriju dvije zvjezdice, ima 169 soba i 26 apartmana, restoran sa 250 mjesta, terasu sa 108 mjesta, uređenu plažu i plažni objekt sa 120 sjedećih mjesta. U sklopu objekta je aperitiv bar, cafe bar sa terasom, sala za animaciju te dva bazena. Uz hotel se nalaze i sportski tereni, dok je u sklopu plaže pristanište za male brodice.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙