FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica Vlade posjetila branitelja Golika u bolnici

ZAGREB, 6. studenog 2005. (Hina) - Hrvatskog branitelja DragutinaGolika, ranjenog prilikom sprječavanja pljačke banke 7. listopada,danas je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh posjetila potpredsjednicaVlade i ministrica branitelja Jadranku Kosor, koju su liječniciobavijestili da se Golik znatno oporavio, priopćilo je Ministarstvoobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
ZAGREB, 6. studenog 2005. (Hina) - Hrvatskog branitelja Dragutina Golika, ranjenog prilikom sprječavanja pljačke banke 7. listopada, danas je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh posjetila potpredsjednica Vlade i ministrica branitelja Jadranku Kosor, koju su liječnici obavijestili da se Golik znatno oporavio, priopćilo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Ravnatelj bolnice dr. med. Mladen Bušić i medicinsko osoblje zaduženo za liječenje Dragutina Golika istaknuli su kako je postignut značajan napredak u smislu njegova oporavka, sve vitalne funkcije su pod kontrolom, a u tijeku su pripreme za upućivanje na logopedsku, fizijatrijsku i neurološku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama.

Potpredsjednica Kosor ponudila je svu daljnju moguću pomoć, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙