FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konvencija DC-a 10. prosinca u Zagrebu

ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Predsjedništvo Demokratskog centra(DC) održalo je proširenu sjednicu s predsjednicima svih županijskihorganizacija o pripremama za Konvenciju stranke koja će se održati 10.prosinca u Zagrebu, priopćeno je danas iz te stranke.
ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Predsjedništvo Demokratskog centra (DC) održalo je proširenu sjednicu s predsjednicima svih županijskih organizacija o pripremama za Konvenciju stranke koja će se održati 10. prosinca u Zagrebu, priopćeno je danas iz te stranke.

Na sjednici, koja je održana jučer, Predsjedništvo je odlučilo da su jačanje pravne države i brži gospodarski razvoj prioriteti stranke u drugoj polovici mandata koalicijske vlade.

Reforme pravosuđa radi bržeg rješavanja dugogodišnjih problema građana i istovremenog poticanja poduzetničke klime treba nastaviti, ali to nije dovoljno, ističe se u priopćenju i dodaje kako je za brže jačanje pravne države potrebno odlučno suzbijati korupciju.

Prihvaćen je i prijedlog bržeg gospodarskog rasta i razvoja na modelu zaštite preostalog nacionalnog bogatstva koji se uklapa u kriterije slobodnog natjecanja na europskom i svjetskim tržištima, a usvojen je i dokument "Vrijeme za primjene", stoji u priopćenju.

Svi prijedlozi i dokumenti će se javno predstaviti na sljedećoj sjednici Glavnog odbora DC-a, koja se 12. studenoga održava u Zadru, najavljeno je iz DC-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙