FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: Davorko Vidović izabran za predsjednika gradskoga SDP-a

SISAK, 22. listopada 2005. (Hina) - Gradonačelnik Siska Davorko Vidovićizabran je danas na 6. izbornoj konvenciji sisačke Gradskeorganizacije SDP-a za njezina predsjednika.
SISAK, 22. listopada 2005. (Hina) - Gradonačelnik Siska Davorko Vidović izabran je danas na 6. izbornoj konvenciji sisačke Gradske organizacije SDP-a za njezina predsjednika.

U tajnom glasovanju Davorko Vidović, koji nije imao dužnost u bivšem sazivu sisačke Gradske organizacije SDP-a, dobio je 37 glasova, a njegov protukandidat Roko Nikolić, bivši potpredsjednik Gradskog odbora stranke, koji se sam kandidirao za izbornoj konvenciji na temelju prikupljenih potpisa, dobio je 33 glasa.

"Ne bih se kandidirao za predsjednika jer sam osobno protiv akumulacije funkcija kada ne bih bio svjestan važnosti da iza nove koalicijske gradske vlasti u Sisku treba stajati stabilna i dobro organizirana stranka. Zbog toga sam ovu dužnost shvatio i prihvatio kao svoju obavezu i kao čin neizbjegavanja odgovornosti pred velikim projektima promjena Siska, koje je pokrenula sadašnja sisačka vlast", rekao je Davorko Vidović.

Istaknuo je da koalicijska vlast SDP-a, HNS-a, HSS-a i LS-a u Sisku, koja u Gradskom vijeću ima 17 od 32 vijećnika, neće imati ozbiljnih izgleda ni moralnog prava na novi mandat na idućim lokalnim izborima ako ne bude radila pošteno i odgovorno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙