FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjedništvo HDZ-a o stranačkoj klauzuri, 11. i 12. studenoga

ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Predsjedništvo Hrvatskedemokratske zajednice (HDZ) razmotrilo je na večerašnjoj sjednicistranačke aktivnosti do kraja godine, te pripreme za stranačkuklauzuru - konferenciju, koja će se održati 11. i 12. studenoga uVaraždinskim Toplicama, izvijestio je glasnogovornik HDZ-a RatkoMaček.
ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) razmotrilo je na večerašnjoj sjednici stranačke aktivnosti do kraja godine, te pripreme za stranačku klauzuru - konferenciju, koja će se održati 11. i 12. studenoga u Varaždinskim Toplicama, izvijestio je glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček.

Također razmatrano je ostvarenje stranačkog programa i poduzetih mjera na jačanju gospodarstva, stvaranju preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, te jačanja poduzetništva u svjetlu novoga državnog proračuna.

Bilo je riječi i o pristupnom procesu Europskoj uniji i predpristupnim fondovima EU, na čija sredstva Hrvatska računa iduće godine.

Na dvodnevnoj stranačkoj klauzuri u Varaždinskim Toplicama, 11. i 12. studenoga, analizirat će se rezultati stranačkog djelovanje u protekle dvije godine od posljednjih parlamentarnih izbora i situacija nakon lokalnih izbora, kao i predstojeće aktivnosti HDZ-a u idućem razdoblju.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a bilo je govora i o zakonskim prijedlozima koji bi se do kraja godine trebali naći pred saborskim zastupnicima, rekao je glasnogovornik Ratko Maček.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙