FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Depardieuov agent opovrgnuo glumčeve izjave o povlačenju

PARIZ, 31. listopada 2005. (Hina/dpa) - Filmski agent glumca GerardaDepardieua izjavio je kako sumnja da se francuska filmska zvijezdanamjerava povući iz svijeta filmske produkcije, kako je nedavnozaprijetio, izvijestio je u ponedjeljak list Liberation.
PARIZ, 31. listopada 2005. (Hina/dpa) - Filmski agent glumca Gerarda Depardieua izjavio je kako sumnja da se francuska filmska zvijezda namjerava povući iz svijeta filmske produkcije, kako je nedavno zaprijetio, izvijestio je u ponedjeljak list Liberation.

Depardieu prijeti da će prestati glumiti "posljednjih deset godina", rekao je njegov agent Claude Davy dodavši: "Ne vjerujem ni riječi onoga što je izjavio".

List Le Parisien nedavno je objavio izjavu 57-godišnjeg glumca koji je njegovu novinaru kazao kako je on "čovjek koji bi trebao prestati sa snimanjem filmova ... glumac na zalasku".

Davy tvrdi da Depardieu neće prestati snimati filmove. "Umjesto snimanja dvaju ili triju filmova godišnje, možda će snimiti jedan u tri godine, no sigurno neće prestati", rekao je Davy. "On je pomalo umoran od filmskog svijeta i želio bi se baviti još nečim osim glume."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙