FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pariz: Jane Fonda završila u bolnici zbog jakih bolova u leđima

PARIZ , 3. listopada 2005. (Hina/AP) - Glumica i pobornica ženskihprava, borac za ljudska prava, feministica i pobornica zdravog načinaživota i tjelovježbe, pati od jakih bolova u kukovima i lumbalnomdijelu kralježnice zbog čega je morala zatražiti liječničku pomoć uParizu, gdje je doputovala iz Sjedinjenih Država.
PARIZ , 3. listopada 2005. (Hina/AP) - Glumica i pobornica ženskih prava, borac za ljudska prava, feministica i pobornica zdravog načina života i tjelovježbe, pati od jakih bolova u kukovima i lumbalnom dijelu kralježnice zbog čega je morala zatražiti liječničku pomoć u Parizu, gdje je doputovala iz Sjedinjenih Država.

Fonda je u ponedjeljak u Saint-Tropezu trebala prisustvovati prikazivanju dokumentarnog filma o francuskom redatelju Rogeru Vadimu, jednom od njezinih bivših muževa, koji je umro 2000.

No, glasnogovornica lanca hotela French Riviera, Karine Lyons izvijestila je kako je tijekom leta na relaciji SAD-Francuska slavna glumica osjetila snažnu bol u lumbalnom dijelu kralježnice, zbog čega je prebačena u bolnicu u Parizu gdje su joj liječnici napravili rendgenske snimke leđa, te joj je zabranjen let na relaciji Pariz-Saint-Tropez. Fonda je ranije imala operaciju kuka.

Dokumentarac "Vadim, this Billionaire of Happiness" prikazat će se danas kako je predviđeno, a druga projekcija 90-minutnog filma predviđena je u utorak u Parizu, pa postoji mogućnost da mu prisustvuje i Fonda, rekla je Lyons.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙