FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Letizia, supruga Felipea Burbonskog, rodila djevojčicu

MADRID, 31. listopada 2005. (Hina/AFP) - Princeza Letizia, suprugašpanjolskog prestolonasljednika Felipea Burbonskog, rodila je uponedjeljak nakon ponoći djevojčicu Leonoru, priopćila je kraljevskakuća.
MADRID, 31. listopada 2005. (Hina/AFP) - Princeza Letizia, supruga španjolskog prestolonasljednika Felipea Burbonskog, rodila je u ponedjeljak nakon ponoći djevojčicu Leonoru, priopćila je kraljevska kuća.

Prvo dijete kraljevskog para došlo je na svijet u 1.46 sati u Madridu, kazao je princezin ginekolog Luis Ignacio Recasens. Porod koji je bio planiran za sredinu studenog, izveden je carskim rezom, a novorođenče koje je teško 3,540 kg i dugo 47 cm, i majka su dobro, dodao je.

Letizia Ortiz (33) primljena je u nedjelju navečer u privatnu kliniku na sjeveru Madrida u pratnji supruga koji je rekao da želi nazočiti porodu.

Nakon kćerina rođenja princ Felipe izjavio je za novinare koji su više od šest sati čekali ispred klinike da je to "najljepša stvar koja se nekome može dogoditi", dodavši da su se za ime Leonor odlučili "zbog povijesnih razloga, ali i zato što nam se sviđa".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙