FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovcu sutra počinje smotra dječjeg stvaralaštva

KARLOVAC, 6. listopada 2005. (Hina) - U karlovačkom Gradskom kazalištu"Zorinu Domu" i Osnovnoj školi "Braće Seljan" sutra počinje trodnevna12. smotra radost, igra i stvaralaštvo djece u organizaciji Savezadruštava "Naša djeca Hrvatske".
KARLOVAC, 6. listopada 2005. (Hina) - U karlovačkom Gradskom kazalištu "Zorinu Domu" i Osnovnoj školi "Braće Seljan" sutra počinje trodnevna 12. smotra radost, igra i stvaralaštvo djece u organizaciji Saveza društava "Naša djeca Hrvatske".

Pokrovitelji Smotre su Ministarstvo kulture, Karlovačka županija i grad Karlovac, rečeno je danas na tiskovnoj konferenciji u gradskoj upravi. U razne priredbe bit će uključeno 1200 djece iz 38 hrvatskih gradova i općina, a u 71 scenskom, lutkarskom, plesnom ili vokalnom nastupu sudjelovat će 847 djece.

Zamjenica župana Marija Fičurin rekla je da same te brojke govore o važnosti i veličini te priredbe i važnosti promicanja odgojnog rada s djecom općenito.

Zamjenik gradonačelnika za društvene djelatnosti Damir Jelić rekao je da će djeca iz drugih gradova biti udomljena u karlovačkim obiteljima. Zahvalivši tim obiteljima, izrazio je nadu da će "svi mali gosti pamtiti Karlovac po dobru sav svoj život".

Koordinatorica Smotre Snježana Krpes iz Saveza društava "Naša djeca" rekla je da će sudionici moći cjelodnevan subotnji program iz "Zorina Doma" pratiti na videozidu u susjednoj školi "Braće Seljan".

Govoreći o gradovima iz kojih dolaze sudionici, Krpes je podsjetila da će doći i djeca iz Pule, Dubrovnika, Osijeka i Varaždina, koji su u proteklih 12 godina dosegnuli visoku kvalitetu dječjeg stvaralaštva, ali da prvi put sudjeluju i djeca iz Bedekovčine, Buzeta i Vodnjana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙