FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sirija osniva vlastito istražno povjerenstvo o ubojstvu Haririja

DAMASK, 29. listopada 2005. (Hina/AFP) - Sirijsko predsjedništvo usubotu je odlučilo osnovati vlastito istražno povjerenstvo o ubojstvubivšeg libanonskog premijera Rafika Haririja, koje bi djelovalo usuradnji s UN-ovim istražnim povjerenstvom, izvijestila je u subotuslužbena novinska agencija Sana.
DAMASK, 29. listopada 2005. (Hina/AFP) - Sirijsko predsjedništvo u subotu je odlučilo osnovati vlastito istražno povjerenstvo o ubojstvu bivšeg libanonskog premijera Rafika Haririja, koje bi djelovalo u suradnji s UN-ovim istražnim povjerenstvom, izvijestila je u subotu službena novinska agencija Sana.

"Sirijski predsjednik Bašar al-Asad donio je odredbu o osnivanju posebnog istražnog povjerenstva koje će provoditi istragu sa sirijskim državljanima, civilima ili vojnicima, a istraga će se provoditi sukladno misiji istražnog povjerenstva te u skladu s UN-ovom rezolucijom 1595", prenosi Sana.

U skladu s predsjedničkim ukazom "posebno sirijsko povjerenstvo surađivat će s istražnim povjerenstvom UN-a i s libanonskim pravosudnim tijelima", prenosi agencije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙