FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Puli otvoren 3. "Hand made fest"

PULA,28. listopada 2005.(Hina) - Prigodnom svečanošću danas je u Puliotvoren 3. festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna "Hand madefest".
PULA,28. listopada 2005.(Hina) - Prigodnom svečanošću danas je u Puli otvoren 3. festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna "Hand made fest".

Festival je ove godine okupio devedeset izlagača, obrtnika, kreativaca, dizajnera, aranžera i proizvođača iz cijele Hrvatske koji će do nedjelje posjetiteljima prezentirati i izlagati osmišljeni predmet ili proizvod.

Po riječima organizatorice festivala Lele Blekić, dosadašnja dva festivala dokazala su koliko je snažna potreba za promicanjem kreativnog stvaralaštva, kulture i tradicije.

"Mnogo je kreativnih ljudi za koje se ne zna, a svoju kreativnost i umijeće nemaju komu izložiti te na taj način gube entuzijazam i zanimanje za daljnje stvaranje. Upravo je to cilj ovoga festivala", naglasila je organizatorica Lela Blekić.

Istarski župan Ivan Jakovčić ustvrdio je da je ovaj festival jedinstven u Hrvatskoj te da je stoga postao prepoznatljiv na ovim prostorima.

U sklopu ovogodišnjeg "Hand made festa" održat će se razna predavanja, radionice te koncerti i performansi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙