FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pajić razgovarao i s McNairom

SARAJEVO, 27. listopada 2005. (Hina) - Zamjenik glavnoga državnogodvjetnika Hrvatske Lazo Pajić koji boravi u dvodnevnom posjetuTužiteljstvu Bosne i Hercegovine sastao se u četvrtak u Sarajevu sglavnim tužiteljem BiH Marinkom Jurčevićem i voditeljem Posebnogodjela za organizirani kriminal i korupciju Johnom McNairom, priopćiloje Tužiteljstvo BiH.
SARAJEVO, 27. listopada 2005. (Hina) - Zamjenik glavnoga državnog odvjetnika Hrvatske Lazo Pajić koji boravi u dvodnevnom posjetu Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine sastao se u četvrtak u Sarajevu s glavnim tužiteljem BiH Marinkom Jurčevićem i voditeljem Posebnog odjela za organizirani kriminal i korupciju Johnom McNairom, priopćilo je Tužiteljstvo BiH.

U priopćenju se navodi da je Pajić informirao predstavnike Tužiteljstva BiH da Državno odvjetništvo RH ima određene pretkaznene predmete koji se odnose na transfere novca što su se odvijali između Ministarstva obrane RH i hrvatske sastavnice Vojske Federacije BiH u razdoblju od 1996. do kraja 1999. godine.

Tužiteljstvo BiH ističe da je razlog posjeta zamjenika glavnoga državnog odvjetnika Hrvatske razmatranje činjeničnih navoda ustanovljenih presudom Suda BiH u predmetu protiv Ante Jelavića te prikupljenih dokaza i materijala.

"Ti dokazi i materijali bi se mogli koristiti u mogućim budućim kaznenim postupcima protiv odgovornih osoba iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske", stoji u priopćenju.

Na kraju se navodi da Pajić s Jurčevićem i McNairom nije razgovarao o nepravomoćnoj presudi Suda BiH koja se odnosi na Antu Jelavića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙