FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: Seminar o euroatlantskim integracijama

VARAŽDIN, 27. listopada 2005. (Hina) - Euroatlantske integracije našasu budućnost i tu ideju treba stalno razvijati, rekao je danas uuvodnu dijelu seminara "Europske integracije i Hrvatska" prof. dr.Radovan Vukadinović, predsjednik Atlantskog vijeća Hrvatske (AVH).
VARAŽDIN, 27. listopada 2005. (Hina) - Euroatlantske integracije naša su budućnost i tu ideju treba stalno razvijati, rekao je danas u uvodnu dijelu seminara "Europske integracije i Hrvatska" prof. dr. Radovan Vukadinović, predsjednik Atlantskog vijeća Hrvatske (AVH).

Dvodnevni skup za nastavnike osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije priredili su u varaždinskom hotelu "Turistu" Zagrebačka županija i hrvatsko Atlantsko vijeće.

U uvodnu dijelu seminara govorila je i Jasna Mileta, pomoćnica ministrice vanjskih poslova i europskih integracija, izrazivši nadu da će nastavnici, sudionici skupa, svojim učenicima prenijeti ideje Europske unije i euroatlantskih integracija.

Sudionike su pozdravili i zagrebački župan mr. Stjepan Kožić i tajnik uprave grada Varaždina dr. Robert Podolnjak. Predavanja su podijeljena u dvije skupine: Ideje euroatlantske integracije i Suvremeni trendovi EU-a, a predavači su bili profesori zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙