FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Smrt zaprešićkog slastičara policija istražuje u krugu obitelji

ZAGREB, 26. listopada 2005. (Hina) - Policijska istraga ubojstvaslastičara Rasimija Nakija (69), na smrt pretučenog u njegovoj kući uZaprešiću, kreće se u krugu obitelji, doznaje se danas u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 26. listopada 2005. (Hina) - Policijska istraga ubojstva slastičara Rasimija Nakija (69), na smrt pretučenog u njegovoj kući u Zaprešiću, kreće se u krugu obitelji, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Protiv ubijenog i njegova sina policija je već podnosila kaznene prijave zbog nasilja, a kriminalistička obrada zbog ubojstva kreće se u krugu obitelji, kazao je privremeni glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

Pretučeno beživotno Nakijevo tijelo jučer je u njegovoj kući u Zaprešiću pronašao brat. Na tijelu žrtve bile su vidljive ozljede glave, a u kući su pronađeni tragovi krvi koji upućuju na moguću borbu.

U policiji kažu da su svi tragovi poslani na vještačenje, dok je mrtvo tijelo upućeno na obdukciju kojom bi se moglo doznati više o okolnostima ubojstva.

Dodaju da su do sada informativni razgovori obavljeni sa žrtvinim bratom, koji je pronašao tijelo, te sinom kojim se sam prijavio u postaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙