FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićena dvojica muškaraca osumnjičenih za dva ubojstva i pokušaj ubojstva u Kaptolu

POŽEGA, 2. listopada 2005. (Hina) - Policija je uhitila dvojicumuškaraca, državljana Bosne i Hercegovine, koje sumnjiči da supočinili dva ubojstva i pokušaj ubojstva noćas oko tri sata uKaptolu.
POŽEGA, 2. listopada 2005. (Hina) - Policija je uhitila dvojicu muškaraca, državljana Bosne i Hercegovine, koje sumnjiči da su počinili dva ubojstva i pokušaj ubojstva noćas oko tri sata u Kaptolu.

Uhićeni su danas poslijepodne na području Policijske postaje u Orahovici. Riječ je o dvojici muškaraca iz Travnika od kojih je jedan rođen godine 1981., a drugi 1976. Uhićeni su u šumi, gdje su, prema nekim informacijama, radili, izjavio je danas novinarima načelnik Odjela operativnih poslova u požeško-slavonskoj Policijskoj upravi Dalibor Bauer.

Obje su osobe, kako se doznaje, privedene u požeško-slavonsku Policijsku upravu, gdje će se obaviti kriminalistička obrada, nakon čega će biti privedene i istražnome sucu Županijskog suda u Požegi.

U 3,15 sati ispred ugostiteljskog objekta "Bor" u Kaptolu, u zasad neutvrđenim okolnostima, nožem su napadnuta dvojica braće, 15-godišnji V.O. i 18-godišnji Miroslav O., te 23-godišnji Ante P.

Mladići su prevezeni u požešku Opću bolnicu, gdje su od ozljeda umrli Ante P. i V.O., a Miroslav O., prema posljednjim informacijama, još je kritično.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙