FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nakon svađe sin ubio oca

ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Nakon obiteljske svađe, u kući nazagrebačkoj Kustošiji u utorak popodne je sin pištoljem usmrtio oca,izvijestila je kasno sinoć zagrebačka policija.
ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Nakon obiteljske svađe, u kući na zagrebačkoj Kustošiji u utorak popodne je sin pištoljem usmrtio oca, izvijestila je kasno sinoć zagrebačka policija.

Očevidom je utvrđeno da je u 15 sati, kad su otac i sin bili sami u kući, došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između njih. U jednom trenutku sin je uzeo pištolj i ubio oca, koji je na mjestu preminuo. Osumnjičenik je priveden u 2. policijsku postaju Črnomerec na kriminalističku obradu, doznaje se u Operativno-komunikacijskom centru PU zagrebačke.

Oni su stanovali zajedno na Kustošijanskom vijencu 76, a unazad nekoliko godina narušeni su im obiteljski odnosi i učestale su svađe i prijetnje.

Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić uz stručnu pomoć ekipe za očevid Policijske uprave zagrebačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙