FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Požege ubijeni mladići, u Zagrebu starica

POŽEGA, 2. listopada 2005. (Hina) - Dvojica mladića, od kojih je jedanmaloljetan, umrla su od zadobivenih ozljeda, a treći je u kritičnomstanju nakon što su u nedjelju rano ujutro u Kaptolu pokraj Požegenapadnuti nožem, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.
POŽEGA, 2. listopada 2005. (Hina) - Dvojica mladića, od kojih je jedan maloljetan, umrla su od zadobivenih ozljeda, a treći je u kritičnom stanju nakon što su u nedjelju rano ujutro u Kaptolu pokraj Požege napadnuti nožem, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

U obiteljskoj kući na Kraljevcu tupim predmetom je ubijena 83-godišnja vlasnica kuće, a počinitelj i motiv ubojstva zasad su nepoznati, doznaje se u nedjelju u zagrebačkoj policiji.

Oko 3,15 sati ispred ugostiteljskog objekta "Bor" nepoznata osoba je, u za sada neutvrđenim okolnostima, nožem napala petnaestogodišnjeg, osamnaestogodišnjeg i dvadesettrogodišnjeg mladića, nanijevši im teške tjelesne ozljede. Dvojica su podlegla ranama, a za život trećeg se liječnici još bore u požeškoj Općoj bolnici.

Ubojstvo žene u Zagrebu se dogodilo u subotu između 12 i 18 sati, a pronađena je nakon što je jedan od dvojice njezinih podstanara, 25-godišnjak, prijavio policiji da su ga u blizini kuće napale nepoznate osobe i uzele mu nešto novca.

Starica je u kući na Kraljevcu br. 68 živjela na katu, a dvojici podstanara, u dobi od 25 i 19 godina, iznajmila je dva stana u prizemlju.

Policija je nakon dolaska u kuću, u prostoriji u prizemlju na podu pronašla tijelo mrtve žene, na kojemu je bilo više ozljeda tupim predmetom.

U policiji kažu da su vrata stana u kojemu je živjela 83-godišnjakinja bila otključana, a prostorija u kojoj je pronađena zaključana. Policija pretpostavlja da je žena ubijena tupim predmetom, izašao iz prostorije, zaključao vrata i pobjegao ponijevši sa sobom predmet kojim je ženu ubio.

Policija nije željela otkriti detalje razgovora s dvojicom podstanara, niti je izvijestila je li kuća opljačkana. O mogućem počinitelju i motivu brutalnog ubojstva također nisu željeli govoriti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙