FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Redovna prometna kontrola otkrila paket marihuane

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Ivanićgradska policija pronašla jeprilikom redovne kontrole prometa više od 800 grama marihuane uautomobilu 29-godišnjaka, a naknadno i dva plinska pištolja, vrećicu seksplozivom te dvije crne potkape s prorezima za oči kakve koristerazbojnici pri pljačkama.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Ivanićgradska policija pronašla je prilikom redovne kontrole prometa više od 800 grama marihuane u automobilu 29-godišnjaka, a naknadno i dva plinska pištolja, vrećicu s eksplozivom te dvije crne potkape s prorezima za oči kakve koriste razbojnici pri pljačkama.

Policajci su osumnjičenog zaustavili jučer u noći u Kloštar Ivaniću i tom prilikom su u njegovom automobilu VW Polo Classic uočili sumnjivi papirnati paket omotan samoljepivom trakom. Muškarac je, kako je danas izvijestila PU zagrebačka, policajcima priznao da je u paketu marihuana, pa je priveden u postaju.

U paketu je bilo 870 grama marihuane, a naknadnom pretragom u stanu osumnjičenog pronađena su dva plinska pištolja, vrećica s neutvrđenom vrstom eksploziva i dvije crne potkape s prorezima za oči kakvu koriste razbojnici i pljačkaši u svojim prepadima i zločinima.

Osumnjičeni 29-godišnjak u policiji je izjavio da je drogu i eksploziv dobio od 37-godišnjaka kojemu je te stvari trebao odnijeti u mjesto Novoselec, no na tom putu ga je zaustavila policija.

Naknadno je uhićen i drugi muškarac, pa su obojica osumnjičenih privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog zloporabe opojnih droga i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari.

U policiji kažu da im dvojica osumnjičenika nisu od ranije poznati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙