FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zadru uhićen osumnjičeni za pljačku 7 milijuna eura u Njemačkoj

BERLIN, 23. listopada 2005. (Hina) - Dva tjedna nakon pljačke sedammilijuna eura iz prostorija jedne zaštitarske tvrtke uFuerstenfeldbrucku pokraj Muenchena, u zajedničkoj akciji njemačke ihrvatske policije u Zadru je uhićen glavni osumnjičeni za ovaj zločin,priopćila je bavarska policija u nedjelju navečer.
BERLIN, 23. listopada 2005. (Hina) - Dva tjedna nakon pljačke sedam milijuna eura iz prostorija jedne zaštitarske tvrtke u Fuerstenfeldbrucku pokraj Muenchena, u zajedničkoj akciji njemačke i hrvatske policije u Zadru je uhićen glavni osumnjičeni za ovaj zločin, priopćila je bavarska policija u nedjelju navečer.

Kako je nadalje priopćeno, hrvatska policija je zajedno s pripadnicima njemačkih istražnih organa u nedjelju poslijepodne u jednom kafiću u Zadru uhitila 39-godišnjeg bivšeg djelatnika zaštitarske tvrtke za kojim je raspisana međunarodna tjeralica.

Ukradenih sedam milijuna eura potječe od dnevnog utrška nekoliko velikih trgovačkih centara. Kako je priopćeno, veći dio novca je pronađen prilikom uhićenja.

Policija nije htjela otkriti identitet uhićenog, te je najavila da će detalje vezane uz ovaj slučaj objaviti na konferenciji za tisak koja bi trebala biti održana tijekom ponedjeljka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙