FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija sinoć uhitila bjegunca iz Osječkog zatvora

ZAGREB, 22. listopada 2005. (Hina) - Policija je sinoć na područjuzagrebačke Dubrave uhitila 25-godišnjeg hrvatskog državljanina koji jeprije nešto više od mjesec dana pobjegao iz osječkog zatvora, na kojije osuđen zbog teških krađa.
ZAGREB, 22. listopada 2005. (Hina) - Policija je sinoć na području zagrebačke Dubrave uhitila 25-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je prije nešto više od mjesec dana pobjegao iz osječkog zatvora, na koji je osuđen zbog teških krađa.

Uhićenoga policija sumnjiči i da je počinio više teških krađa na području Dubrave i Zagreba, a za sudjelovanje u kaznenim djelima zajedno s njim policija sumnjiči još dvojicu mladiću, od kojih je jednog sinoć na području Dubrave uspjela uhititi, dok je drugi pobjegao i za njim se traga, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policiji je uspio pobjeći 24-godišnji mladić za kojim je policija Osječko-baranjske županije raspisala tjeralicu zbog teških krađa na tom području, a za uhićenog dvadesetogodišnjaka policija opravdano sumnja da je s ostalom dvojicom sudjelovao u teškim krađama.

Prilikom uhićenja bjegunca iz osječkog zatvora policijski službenici Interventne jedinice policije koristili su nad njim tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, stoji u policijskom izvješću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙