FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: priveden osumnjičeni za ratni zločin

KARLOVAC, , 22. listopada 2005. (Hina) - U istražni centar Županijskogsuda u Karlovcu policija je jučer prepratila 60-godišnjeg hrvatskogadržavljanina iz Pule za kojega se osnovano sumnja da je
KARLOVAC, , 22. listopada 2005. (Hina) - U istražni centar Županijskog suda u Karlovcu policija je jučer prepratila 60-godišnjeg hrvatskoga državljanina iz Pule za kojega se osnovano sumnja da je

od 1991. do 1995. na području Slunja počinio kazneno djelo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, priopćeno je danas iz Policijske uprave karlovačke.

Glasnogovornik PU -a Tomislav Kotić je rekao da je osumnjičenik bio pripadnik neprijateljskih postrojbi za vrijeme Domovinskog rata, te da je prije živio na području Karlovačke županije, a sada je stanovnik Pule, gdje je i uhićen.

Do novog boravišta osumnjičenoga za to teško kazneno djelo došlo se "temeljem suradnje i kriminalističke obrade djelatnika PU karlovačke i POA-e", rekao je Kotić.

Zamjenik županijske državne odvjetnice Karlovačke županije Antun Stanković Moćan rekao je da je osumnjičenik saslušan jučer u Istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu i da mu je određen pritvor od 48 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙