FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Slobodna Bosna": Mladić se krije u manastiru na jugu Srbije

SARAJEVO,21. listopada(Hina) - Haaški optuženik Ratko Mladić skriva seu pravoslavnom manastiru Prohor Pčinjski, koji se nalazi na samom juguSrbije na granici s Makedonijom, tvrdi u petak sarajevski tjednik"Slobodna Bosna".
SARAJEVO,21. listopada(Hina) - Haaški optuženik Ratko Mladić skriva se u pravoslavnom manastiru Prohor Pčinjski, koji se nalazi na samom jugu Srbije na granici s Makedonijom, tvrdi u petak sarajevski tjednik "Slobodna Bosna".

List navodi kako je ovu informaciju dobio iz izvora bliskih vojnom, političkom i obavještajnom vrhu Srbije te navodi kako je Mladić na novu lokaciju stigao prije petnaestak dana.

Njega navodno štite pripadnici posebne postrojbe Vojske Srbije i Crne Gore pod nazivom "Kobre", a operacijom Mladićeva skrivanja rukovodi pukovnik Dragomir Krstović.

"Slobodna Bosna" podsjeća kako je informaciju o Krstovićevoj umiješanosti u skrivanje Mladića prvi iznio u javnost bivši šef srbijanske tajne policije Goran Petrović.

Krstović je u svibnju ove godine promaknut za načelnika logistike VSCG, no već krajem srpnja ga je načelnik Glavnog stožera VSCG, general Dragan Paskaš poslao u mirovinu bez posebnog objašnjenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙