FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kongres CROMAR-a "Marketinške paradigme za 21. stoljeće"

ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Na zagrebačkom Ekonomskomfakultetu započeo je dvodnevni kongres Hrvatske zajednice udruga zamarketing (CROMAR), pod nazivom "Marketinške paradigme za 21.stoljeće", koji je okupio više od 40 izlagača, renomiranih hrvatskihznanstvenika i stručnjaka u različitim područjima marketinga.
ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu započeo je dvodnevni kongres Hrvatske zajednice udruga za marketing (CROMAR), pod nazivom "Marketinške paradigme za 21. stoljeće", koji je okupio više od 40 izlagača, renomiranih hrvatskih znanstvenika i stručnjaka u različitim područjima marketinga.

Otvarajući Kongres predsjednica CROMAR-a Tanja Kesić istaknula je kako će se sudionici kongresa u dva dana baviti starim i novim paradigmama u marketingu koje će biti podloga za daljnji rad kao i za unapređenje hrvatskog gospodarstva.

Cilj kongresa, kako je kazala, bio je okupiti znanstvenike, istraživače i stručnjake iz prakse različitih područja marketinga te potaknuti raspravu o marketinškoj praksi, istraživanjima i društvu u cjelini.

Sve brži razvoj tehnologije, globalizacija, promjene u ukusima te dinamične organizacijske strukture samo su neki od faktora koji dovode do kontinuiranih promjena u području marketinga i marketinškog komuniciranja, istaknuto je.

Tijekom dva dana trajanja Kongresa bit će riječi o svim relevantnim područjima marketinga, no najviše pažnje posvetit će se marketinškoj strategiji, integriranom marketinškom komuniciranju, marketingu i novim tehnologijama te društvenom marketingu.

Posebna zanimljivost ovogodišnjeg kongresa je sudjelovanje odabranih studenata marketinga, koji će svoje radove prezentirati pred mnogobrojnim stručnim auditorijem. Riječ je o studentima koji su sudjelovali u natječaju za izbor najboljih studentskih radova koje su proveli nastavnici marketinga na visokoškolskim sveučilišnim institucijama.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙