FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iz policijskog skladišta nestao dio zaplijenjene indijske konoplje

LJUBLJANA,19. listopada(Hina) - Nepoznati lopovi ukrali su izpolicijskog skladišta u Celju dio indijske konoplje koju sukriminalisti zaplijenili u nekoliko zadnjih akcija i koja je tamočekala kao materijal za suđenja, javili su u srijedu slovenskimediji.
LJUBLJANA,19. listopada(Hina) - Nepoznati lopovi ukrali su iz policijskog skladišta u Celju dio indijske konoplje koju su kriminalisti zaplijenili u nekoliko zadnjih akcija i koja je tamo čekala kao materijal za suđenja, javili su u srijedu slovenski mediji.

To je drugi bizarni slučaj krađe iz policijskih prostorija nakon nedavne krađe luksuznog automobila bentley iz garaže policijske postaje u Novoj Gorici, o čemu su mediji već opširno pisali.

Kako je javio Slovenski radio, načelnik policijske uprave u Celju Stanislav Veniger potvrdio je da je iz skladišta policije nestalo 350 od 2.200 stabljika zabranjene konoplje, koju je policija u zadnjih mjesec dana pronašla na području toga grada, pa je određena kriminalistička istraga, ali i interna kontrola.

Mediji navode da nije jasno kako provalnik uspio ući u ograđeni prostor u okolici Celja, gdje je policija čuvala dokazni materijal, a onda provaliti u osigurano skladište.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙