FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijetnam: Pronađeni mrtvi nakon što su nagazili na elektrificiranu mišolovku

HANOJ , 11. listopada 2005. (Hina/dpa) - Policija je uhitila farmerakoji je na bizaran način prouzročio smrt dviju osoba koje su prelazećipreko njegova imanja blizu Hanoja nagazile na elektrificiranemišolovke, izvijestila je u utorak policija.
HANOJ , 11. listopada 2005. (Hina/dpa) - Policija je uhitila farmera koji je na bizaran način prouzročio smrt dviju osoba koje su prelazeći preko njegova imanja blizu Hanoja nagazile na elektrificirane mišolovke, izvijestila je u utorak policija.

35-godišnji Dinh Khac Nguyet uhićen je nedugo nakon što su 16-godišnji Bui Van Huyen i 29-godišnji Dinh Khac Anh pronađeni mrtvi na Nguyetovu polju u selu Yen Tien, 92 km južno od Hanoja.

Nguyet je za uništenje miševa koji su ugrožavali njegove nasade koristio mišolovke pod naponom od 220 volti, na koje su slučajno nagazila dvojice nesretnika.

Šef pokrajinske policije Nguyen Ngoc Kha rekao je kako bi optužnica farmera Khaca mogla teretiti za dvostruko ubojstvo iz nehaja, jer je znao da su elektrificirane mišolovke opasne te da je njihova uporaba protuzakonita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙