FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pošteni Australac vratio 10.000 australskih dolara

SYDNEY, 22. rujna 2005. (Hina/dpa) - Australac koji je na pločnikupronašao otvorenu kovertu u kojoj se nalazilo 10.000 australskihdolara šokirao je melburnsku policiju kada je puni iznos predaopoliciji, prenose u četvrtak australske novine.
SYDNEY, 22. rujna 2005. (Hina/dpa) - Australac koji je na pločniku pronašao otvorenu kovertu u kojoj se nalazilo 10.000 australskih dolara šokirao je melburnsku policiju kada je puni iznos predao policiji, prenose u četvrtak australske novine.

24-godišnji majstor za popravak telefona Jitendra Chirag u četvrtak je rekao novinarima kako mu ni u jednome trenutku nije palo na um da novac zadrži, jer je razmišljao na sljedeći način: "Da sam ja izgubio toliko novaca, to bi za mene bilo strašno, pa sam mislio da će i nekome drugome novac puno značiti".

Nakon nekoliko sati pred zgradu banke u kojoj je podigao novac, stigao je stariji muškarac, u nadi da će pronaći svoju izgubljenu kovertu. Kad mu je policija predala novac, jako se iznenadio, ne vjerujući da je itko mogao biti tako pošten i vratiti nađene novce. Od srca je zahvalio Chiragu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙