FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pljačkaš trgovine sam došao u policiju i priznao zločin

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Razbojniku iz Požege koji jenaoružan plinskim pištoljem opljačkao jednu zagrebačku trgovinu desetdana nakon zločina proradila je savijest, pa se sam pojavio upolicijskoj postaji i priznao pljačku.
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Razbojniku iz Požege koji je naoružan plinskim pištoljem opljačkao jednu zagrebačku trgovinu deset dana nakon zločina proradila je savijest, pa se sam pojavio u policijskoj postaji i priznao pljačku.

Policajcima je rekao da je bio u problemima i da žali zbog onoga što je napravio, a kao razlog pljačke naveo je dug koji nikako drugačije nije mogao vratiti. No, iako se pokajao, 28-godišnjak je ipak uhićen i kasnije priveden istražnom sucu, kazali su danas u zagrebačkoj policiji.

U trgovinu u naselju Ravnice Požežanin je naoružan plinskim pištoljem i maskiran kapom upao 5. listopada oko 15,30 sati. Prišao je blagajni, iz pojasa izvukao pištolj i blagajnici naredio da otvori kasu. Nakon što je iz blagajne otuđio novac, VIP i Simpa bonove, vrijedne ukupno 1.500 kuna, pobjegao je prema tramvaju s kojim se odvezao do Kvaternikovog trga, a zatim pješice do Glavnog kolodvora. Tamo se ukrcao na vlak do Požege, gdje je bacio odjeću, a pištolj i kapu pospremio u stanu.

U petak, 14. listopada sam je došao u zagrebačku policiju, priznao zločin i predao pištolj.

"Predao se nakon što je shvatio da je napravio glupost", zaključio je privremeni glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙