FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oružana pljačka u središtu Čakovca

ČAKOVEC, , 3. listopada 2005. (Hina) - Nepoznati je počinitelj jutros u8,42 sati uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu banke Kovanica,u središtu Čakovca.
ČAKOVEC, , 3. listopada 2005. (Hina) - Nepoznati je počinitelj jutros u 8,42 sati uz prijetnju pištoljem opljačkao poslovnicu banke Kovanica, u središtu Čakovca.

Policija je utvrdila da je riječ o mlađem muškarcu, naoružanom pištoljem i sprejem nepoznatoga sadržaja. U oružanom prepadu nitko nije stradao, a kradljivac je ukrao za sada neutvrđenu količinu novca, rekao je novinarima voditelj Ureda načelnika Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić.

Neslužbeno se doznaje da je u trenutku pljačke u poslovnici "Kovanice" bilo troje zaposlenika, te da je ukradeno više od sto tisuća kuna.

Nakon dojave sve raspoložive policijske snage blokirale su izlaze iz grada. Kradljivac je prema opisu očevidaca visok oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, na glavi je imao sivu šiltericu, a preko lica navučenu plavo-zelenu maramu. Bio je odjeven u plavu jaknu i plave hlače, a na nogama je imao bijele tenisice.

U Policijskoj upravi međimurskoj mole sve očevice da se jave u najbližu policijsku postaju.

U trenutku oružane pljačke u poslovnici banke nije bilo klijenata. Banka je opremljena videonadzorom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙