FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 18. do 20. listopada.

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike uHrvatskoj još će sutra biti povoljne, a od srijede se očekujepogoršanje koje će utjecati na raspoloženje meteoropata i kroničnihbolesnika, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj još će sutra biti povoljne, a od srijede se očekuje pogoršanje koje će utjecati na raspoloženje meteoropata i kroničnih bolesnika, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak se nastavlja povoljna biometeorološka situacija zbog čega se kod ljudi osjetljivih na vrijeme i kroničnih bolesnika ne očekuju poteškoće uzrokovane vremenom.

U srijedu uz pritjecanje vlažnog zraka biometeorološka će situacija u većem dijelu Hrvatske postati nepovoljna. Kod meteoropata će se pojaviti glavobolja, bolovi na mjestima ranijih ozljeda i razdražljivost. Nepovoljan vremenski utjecaj tegobe će uzrokovati i kroničnim bolesnicima. U istočnoj Hrvatskoj i na južnom Jadranu nepovoljan vremenski utjecaj bit će slabije izražen.

U četvrtak ciklona nad Jadranom u čitavoj će Hrvatskoj uzrokovati nepovoljan utjecaj na ljude. Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje i nesanice te biti razdražljivi. Srčani bolesnici, reumatičari i astmatičari zbog nepovoljne biometeorološke situacije mogli bi osjećati tegobe vezane uz njihovu bolest.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙