FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj za stipendije i potpore Zaklade "Prof. Zlata Bartl"

KOPRIVNICA, 14. listopada 2005. (Hina) - Zaklada "Prof. Zlata Bartl"danas je po drugi put objavila natječaj za dodjelu po deset stipendijai potpora za ovu školsku godinu redovitim studentima dodiplomskih iposlijediplomskih studija, izvijestila je Zaklada.
KOPRIVNICA, 14. listopada 2005. (Hina) - Zaklada "Prof. Zlata Bartl" danas je po drugi put objavila natječaj za dodjelu po deset stipendija i potpora za ovu školsku godinu redovitim studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija, izvijestila je Zaklada.

Vrednovat će se uspjeh u studiju kao osnovno mjerilo, zatim preporuke profesora, nagrade dekana, rektora ili međunarodne nagrade, znanstvenostručni radovi i drugo. Natječaj će trajati do 14. studenoga, a o rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem internet stranica Zaklade.

Podravka je osnovala Zakladu "Prof. Zlata Bartl" kako bi se odužila profesorici Zlati Bartl, najzaslužnijoj za nastanak Vegete, najpoznatije Podravkine marke.

Svrha Zaklade je promicanje i poticanje stvaralačkog, inovativnog i znanstveno-istraživačkog rada među visokoobrazovanim mladim ljudima, osobito na tehničko-tehnološkom području.

Osnovnu imovinu Zaklade čine novčana sredstva od 400.000 kuna koja je uložila Podravka, a ostala se sredstva prikupljaju donacijama pravnih i fizičkih osoba te drugim aktivnostima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙