FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva objavila dva poziva

ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Nacionalna zaklada za razvoj civilnogdruštva danas je raspisala dva poziva za iskaz interesa za suradnjomsa stručnjacima za neprofitne medijske projekte i za suradnju uprovedbi medijskih projekata kojima je cilj demokratizacija i razvojcivilnog društva u RH, priopćeno je danas iz Zaklade.
ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva danas je raspisala dva poziva za iskaz interesa za suradnjom sa stručnjacima za neprofitne medijske projekte i za suradnju u provedbi medijskih projekata kojima je cilj demokratizacija i razvoj civilnog društva u RH, priopćeno je danas iz Zaklade.

To je, kako se navodi, ujedno posljednja objava javnih poziva Zaklade u ovoj godini.

U prvom pozivu Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva poziva stručnjake iz cijele Hrvatske da se do 30. rujna prijave za člana Stručne radne skupine za neprofitne medijske projekte za poticanje demokratizacije i razvoja civilnog društva u Hrvatskoj.

Uloga Stručne radne skupine je procijeniti potrebe u području neprofitnih medijskih projekata, izraditi preporuke za prepoznavanje potreba dodjeljivanja koncesija za takve projekte, dati preporuke o standardima kakvoće koje moraju zadovoljiti te definirati strategiju dodjele financijske potpore za neprofitne medijske projekte.

Drugim pozivom Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva želi potaknuti sve organizacije koje djeluju u okviru neprofitnih organizacija, a imaju odgovarajuće iskustvo i znanje u organiziranju i provođenju neprofitnih medijskih projekata, da se do 17. listopada prijave i iskažu svoj interes za suradnjom u daljnjem razvoju demokratizacije i civilnog društva kroz širenje prostora javnosti i medija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙