FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Summit u Zagrebu osigurava 2000 policajaca i pripadnika sigurnosnih službi

ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Zamjenik ravnatelja policije JakobBukvić, koji rukovodi Stožerom osiguranja zagrebačkog summita 17predsjednika srednjoeuropskih zemlja, izvijestio je danas da će skuposiguravati više od 2000 policajaca i pripadnika sigurnosnih službi teda do sada sa sigurnosnog aspekta sve teče bez problema.
ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Zamjenik ravnatelja policije Jakob Bukvić, koji rukovodi Stožerom osiguranja zagrebačkog summita 17 predsjednika srednjoeuropskih zemlja, izvijestio je danas da će skup osiguravati više od 2000 policajaca i pripadnika sigurnosnih službi te da do sada sa sigurnosnog aspekta sve teče bez problema.

Bukvić je na poslijepodnevnoj konferenciji za novinare u zagrebačkoj policiji izjavio da policija ne raspolažemo nikakvim informacijama da bi eventualno moglo doći do ugrožavanja sigurnosti sudionika summita.

Kako je zbog dolazaka brojnih gostiju došlo do obustava i preusmjeravanja prometa u gradu, što je prouzročilo zastoje, Bukvić je pozvao građane na razumijevanje te na suradnju s policijom, posebice ako primijete nešto sumnjivo.

Koliko su jake sigurnosne mjere govori i podatak da je policija zavarila poklopce šahtova na trasi kojom se kreću gosti summita, te uklonila kante za smeće ispred stambenih zgrada u okolici hotela "Westin" u kojem će se sutra održati summit.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙