FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Croatia zdravstveno osiguranje predstavilo tri police dobrovoljnog za starije od 65 godina

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Croatia zdravstveno osiguranjepredstavilo je danas tri nova programa polica dobrovoljnogzdravstvenog osiguranja za osobe starije od 65 godina, koje imomogućuju zdravstvene preglede i oslobađaju plaćanja participacija iadministrativne pristojbe.
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Croatia zdravstveno osiguranje predstavilo je danas tri nova programa polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za osobe starije od 65 godina, koje im omogućuju zdravstvene preglede i oslobađaju plaćanja participacija i administrativne pristojbe.

Riječ je o programima Senior za one koji nemaju većih zdravstvenih problema, Senior plus za bolesnije koji trebaju i bolničku njegu i Senior dom za osobe u domovima za skrb. Cijene polica kreću se od 110 do 170 kuna mjesečno, rekla je na konferenciji za novinare predsjednica Uprave Croatia zdravstvenog osiguranja Viktorija Bradić..

Osobe starije od 65 godina zdravstveno su osjetljiva populacija zbog opterećenosti kroničnim degenerativnim bolestima, a cijene su utvrđene na temelju istraživanja koje je pokazalo da su umirovljenici spremni taj novac izdvojiti za bezbrižno liječenje, dodala je Bradić.

Uplatom nekog od programa pacijenti na preglede dolaze bez čekanja kod odabranih specijalista, narudžbom na telefonsku liniju Croatia zdravstvenog osiguranje od 8-22 sata.

Senior program omogućuju 3 pregleda godišnje kod specijalista, laboratorijske i dijagnostičke pretrage, kućnu njegu i rehabilitaciju.

Senior plus nudi nešto širi opseg usluga, među ostalim šest specijalističkih pregleda i laboratorijske pretrage 2 puta godišnje, a Senior Dom među ostalim šest pregleda te dodatne preglede ako je riječ o nepokretnim osobama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙