FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić sljedeći tjedan u Čileu

ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićodlazi 18. listopada u jednotjedni posjet Čileu na poziv svog kolegeRicarda Lagosa Escobara, doznaje se u utorak iz priopćenja UredaPredsjednika.
ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić odlazi 18. listopada u jednotjedni posjet Čileu na poziv svog kolege Ricarda Lagosa Escobara, doznaje se u utorak iz priopćenja Ureda Predsjednika.

Hrvatski će predsjednik sa svojim domaćinom i ostalim visokim čileanskim dužnosnicima razgovarati o mogućnostima unaprjeđenja sveukupnih bilateralnih odnosa, osobito onih na području gospodarstva i znanosti, dodaje se u priopćenju.

Prema najavama, dvije će strane potpisati Protokol o suradnji na području znanosti i tehnologije.

Tijekom posjeta Čileu, hrvatski će se predsjednik susresti s predstavnicima hrvatske zajednice u Santiagu, Antofagasti i Punta Arenasu.

U pratnji hrvatskog izaslanstva u Čileu će boraviti i skupina hrvatskih gospodarstvenika, a bit će održan i Hrvatsko-čileanski gospodarski forum, na kojem će se prisutnima obratiti predsjednik Mesić, priopćeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙