FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pakistan i Indija objavili: Nuklearna postrojenja nisu oštećena u potresu

ISLAMABAD, 11. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dvije neprijateljskezemlje južne Azije Indija i Pakistan, u srijedu su izvijestile dasnažan potres koji je u subotu pogodio to područje nije oštetionuklearna postrojenja ni u jednoj zemlji, izvijestili su u srijedumediji.
ISLAMABAD, 11. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dvije neprijateljske zemlje južne Azije Indija i Pakistan, u srijedu su izvijestile da snažan potres koji je u subotu pogodio to područje nije oštetio nuklearna postrojenja ni u jednoj zemlji, izvijestili su u srijedu mediji.

"Potres nije oštetio naša nuklearna postrojenja", rekao je za France presse glasnogovornik pakistanske vojske general Shaukat Sultan.

Istodobno je indijska Agencija za nuklearnu energiju koja se koristi u mirotvorne svrhe izvijestila kako "nema nikakvih informacija o bilo kakvoj šteti na postrojenjima". "Petnaest nuklearnih centrala u Indiji odoljelo je i snažnom potresu koji je u siječnju 2001. pogodio područja Gujarata", objavljeno je na internetskim stranicama Agencije.

Područje južne Azije u subotu je pogodio potres magnitude 7,6 stupnjeva po Richterovoj ljestvici, s epicentrom u pakistanskom dijelu Kašmira.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙