FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indija šalje pomoć za žrtve potresa u Pakistanu

NEW DELHI, 10. listopada 2005. (Hina/AP) - Indija će, nakon što supakistanske vlasti prihvatile njenu ponudu za pomoć, "žurno" poslatišatore, hranu i lijekove kao i drugu pomoć u pakistanski dio Kašmirapogođen potresom, izjavio je u ponedjeljak tajnik indijskogministarstva vanjskih poslova.
NEW DELHI, 10. listopada 2005. (Hina/AP) - Indija će, nakon što su pakistanske vlasti prihvatile njenu ponudu za pomoć, "žurno" poslati šatore, hranu i lijekove kao i drugu pomoć u pakistanski dio Kašmira pogođen potresom, izjavio je u ponedjeljak tajnik indijskog ministarstva vanjskih poslova.

Tajnik indijskog ministarstva vanjskih poslova Shyam Saran najavio je slanje pomoći odmah nakon što je Pakistan poručio da će prihvatiti pomoć od svog susjeda i tako u ovom trenutku zanemariti rivalitet između ove dvije azijske zemlje.

Indijski premijer Manmohan Singh naložio je da se najžurnije organizira isporuka pomoći u Pakistan, rekao je Saran novinarima u indijskoj prijestolnici. U Islamabadu je glasnogovornik pakistanskog ministarstva vanjskih poslova Tasnim Aslam rekao da je Pakistan prihvatio indijsku ponudu za pomoć ta da se nada da će ona brzo stići.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙