FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader uputio izraze sućuti premijerima Pakistana i Indije

ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderuputio je u nedjelju izraze sućuti premijerima Pakistana i Indije,Šaukatu Azizu i Manmohanu Singhu, povodom razornog potresa u kojem jeu tim zemljama u subotu ujutro poginulo na desetke tisuća ljudi,priopćila je hrvatska Vlada.
ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader uputio je u nedjelju izraze sućuti premijerima Pakistana i Indije, Šaukatu Azizu i Manmohanu Singhu, povodom razornog potresa u kojem je u tim zemljama u subotu ujutro poginulo na desetke tisuća ljudi, priopćila je hrvatska Vlada.

U poruci Azizu, Sanader ističe da je "s nevjericom i velikim žaljenjem primio vijest o snažnom potresu koji je posebno tragično pogodio dijelove Vaše zemlje, odnijevši živote desetaka tisuća nedužnih ljudi i nanijevši veliku materijalnu štetu".

"U ime Vlade Republike Hrvatske, hrvatskoga naroda i svoje osobno, Vama, obiteljima stradalih i cijelom narodu izražavam duboku sućut", navodi se u Sanaderovoj poruci pakistanskom premijeru.

"S nevjericom sam primio vijest o snažnom potresu koji je pogodio Vašu zemlju. U ime Vlade Republike Hrvatske, hrvatskoga naroda i moje osobno, izražavam sućut Vama, Vašem narodu i obiteljima stradalih", navodi se u poruci indijskom premijeru, priopćila je Vlada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙