FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završena 30. Samoborska glazbena jesen

SAMOBOR, 9. listopada 2005. (Hina) - Nastupom glasovitog violinistaJuliana Rachlina uz pratnju Itamara Golana na glasoviru, u subotu navečer je u izvrsnom ambijentu do posljednjeg mjesta ispunjeneFranjevačke crkve u Samoboru završila 30. samoborska glazbena jesen.
SAMOBOR, 9. listopada 2005. (Hina) - Nastupom glasovitog violinista Juliana Rachlina uz pratnju Itamara Golana na glasoviru, u subotu na večer je u izvrsnom ambijentu do posljednjeg mjesta ispunjene Franjevačke crkve u Samoboru završila 30. samoborska glazbena jesen.

Samoborska glazbena jesen trajala je dva tjedna, tijekom kojih su posjetitelji mogli prisustvovati bogatom revijalnom i natjecateljskom programu, priopćili su organizatori. Ove je godine uveden i

"Program +" u sklopu kojega su se svake večeri nakon koncerata održavali jazz nastupi u samoborskim lokalima i noćnim klubovima.

U natjecateljskom dijelu programa Samoborske glazbene jeseni mladi glazbeni umjetnici natjecali su se za dvije nagrade: "Ferdo Livadić" za najbolji koncertni nastup, te Nagradu Grada Samobora za najbolju izvedbu djela hrvatskog skladatelja.

Pokrovitelji Samoborske glazbene jeseni bili su Ministarstvo kulture, Grad Samobor i Zagrebačka županija, a sponzori Hypo Alpe Adria Bank, INA, Croatia osiguranje i drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙